GRENKE for håndverk

Enten du er låsesmed, maler eller montør – som håndverker trenger du løsninger som reduserer arbeidstiden og finansielle bekymringer. GRENKEs løsninger.

Enn så forskjellige jobbprofilene i håndverksbransjen kan være, har de lignende krav sett fra et kommersielt perspektiv. Dette aspektet er fortsatt relevant, men i en ideell verden burde det realiseres automatisk i bakgrunnen uten å forstyrre kjernevirksomheten. GRENKE kan virkelig løfte byrden av dine skuldre.

Vi tilbyr støtte i form av skreddersydde finansieringsløsninger, slik at skipsbyggere kan fokusere helt og holdent på å designe den perfekte kjøl, interiørdesignere kan rette oppmerksomheten mot møbeltrender og ortopeder kan bruke tiden på å sikre optimal ergonomi. Og vår tjenesteyting for finansrådgivning er skreddersydd til din virksomhet. Fordi vi kjenner vår virksomhet like godt som du kjenner din. 

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Sikre at ditt håndverk også blir lønnsomt

Det kan være at håndverksbransjen er ditt kall. Men enn så givende arbeidet kan være, vil det ikke bli en suksess dersom du ikke tjener penger. Vi er på plass for å hjelpe deg dersom du søker å investere i virksomheten nå uten å belaste din økonomiske buffer for mye. F.eks. ved leasing av verktøy – med skreddersydd finansiell rådgivning for håndverk og egnede produkter.

Hva slags type leasing passer deg?

Prøv det nå! Spørsmål Resultat

Ta tre steg mot en egnet leasingløsning

Det finnes ulike typer leasing basert på dine investeringsbehov. Ta vår test og finn ut hvilken løsning som er den rette for deg.

Foretar du investeringer flere ganger i året?

Investerer du jevnlig i ulike typer utstyr for virksomheten din?

Bruker du mye tid på å registere deg for leasing- og kjøpsavtaler for ditt forretningsutstyr?

Master Lease Agreement er det rette leiealternativet for deg

Du har større investeringsbehov, og trenger fleksibiliteten som en slik avtale gir. Med Master Lease Agreement kan du lease kontorutstyr på en måte som passer dine behov. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Classic Lease er det rette leasingalternativet for deg

Du ser etter faste avdrag som gir deg sikkerhet rundt dine investeringsplaner, samtidig som du vil være fleksibel. GRENKEs Classic Lease er alt du kan ønske deg og trenger. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Prøv det nå!
Ja
Nei

Hva vil du gjøre?

Finansier ditt neste steg

Har du drevet ditt eget verksted i flere år og vil vokse? Dersom du ikke vil nå dine finansielle grenser for raskt, kan du ganske enkelt lease verktøy, maskineri med mer hos GRENKE.

Når din bransje finner opp seg selv på nytt

Jobber du innen elektroteknikk? Eller i en annen bransje med tilsvarende korte innovasjonssykluser? En Master Lease Agreement er et perfekt leasingalternativ for deg dersom du ikke ønsker å stadig bli konfrontert med finansielle hindre hver gang du kommer for å oppgradere utstyret.

Raskere finansiering er også bedre finansiering

Trenger du en bestemt utstyrsdel for å implementere en innovasjon i produksjonsprosessen? Med Classic Lease kan du finansiere selv de mest kapitalintensive investeringer og således holde forspranget til konkurrentene.

whitepaper

Dine behov er unike. Det samme er vår finansielle rådgivning.

Har du en spesiell forespørsel? La oss snakke om det. Vi møter deg gjerne personlig.

Populære produkter for håndverk

Fortsatt usikker på hvordan vi kan hjelpe deg? Lær om våre løsninger.