GRENKE for offentlige institusjoner

Vi gir kommuner, skoler og sosiale organisasjoner friheten de trenger. Vi gjør det samme for klubber, politiske partier, foreninger, religiøse institusjoner og deres organisasjoner. Vi gjør det med skreddersydd finansiering og personlig rådgivning levert på like fot.

Utmerkede betingelser, enkel behandling

GRENKE hjelper allerede en rekke kommuner og offentlige institusjoner med skreddersydde finansieringsløsninger.

Du kan stole på vår erfaring

Fakta er det som teller for deg. Nettopp derfor er GRENKE rett for deg. Folk verdsetter oss ikke bare på grunn av ekspertisen vi har bygget opp over mer enn 40 års samarbeid med offentlige instanser, men også fordi vi hjelper våre kunder personlig, fra første kontakt og til kontraktens utløp. Ansvarlig administrering av midler gir deg sjelefred. Så hvilken grunn skulle du ha til IKKE å vurdere GRENKE neste gang? Absolutt ingen grunn – spesielt ikke når det gjelder våre fleksible løsninger for områder som f.eks. leasing! Vi ser frem til å snakke med deg.

Hos GRENKE er du i trygge hender

Erfaren

Transparent

Personlig

Tilpasset

Erfaren

Transparent

Personlig

Tilpasset

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Våre tjenester hjelper deg fremover

Fra 3D-skrivere og bærbare datamaskiner for feltsalg til kafeteriautstyr: med GRENKEs finansieringsløsninger kan du forbedre din produktivitet, konkurranseposisjon og arbeidsatmosfære.

Erfaring bygger tillit

GRENKE gir deg friheten du trenger til å utfolde deg som entrepenør. Alt er skreddersydd, med gunstige vilkår.

Din suksess er vår motivasjon

Siden 1978 har vi vært lidenskapelig opptatt av å hjelpe selskaper som vil få ting gjort. GRENKE er en allsidig tilrettelegger for små og mellomstore foretak.

Det spiller ingen rolle om du jobber i industri, handel eller tjenestesektoren. Vi er her for å støtte deg med vår erfaring.

Utvalgte produkter

Vi kan bringe din virksomhet fremover med disse flotte produktene: