GRENKE for detaljhandel

Vil du gjøre det enklere å planlegge likviditet på kort og mellomlang sikt? GRENKE har de perfekte løsningene.

Grossisthandel og detaljhandel er økonomiens hjerte. Stadig mer av omsetningen i disse sektorene genereres elektronisk. Er du i posisjon til å takle fremtidens utfordringer? Dine kunder forventer topp kvalitet til enhver tid, eksepsjonell levering og fleksible betalingsalternativer. Problemet er at alt dette koster penger og binder opp likviditet, noe som er en kritisk faktor særlig innen detaljhandel der marginene ofte er bittesmå.

GRENKE tilbyr de rette produktene samt personlig finansiell rådgivning for detaljhandel. Med attraktiv leasing gjør vi det enklere for dine kunder å fatte kjøpsbeslutningen. Enkelt, skreddersydd og til fordelaktige vilkår.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Hold virksomheten i gang

Mange ledende selskaper innen detaljhandel bruker allerede produkter og mottar finansiell rådgivning fra GRENKE. Et eksempel er leasing av kasseløsninger og kontorkommunikasjon. Resultatet er forbedret likviditet og enklere planlegging. Når skal vi komme i gang?

Hva slags type leasing passer deg?

Prøv det nå! Spørsmål Resultat

Ta tre steg mot en egnet leasingløsning

Det finnes ulike typer leasing basert på dine investeringsbehov. Ta vår test og finn ut hvilken løsning som er den rette for deg.

Foretar du investeringer flere ganger i året?

Investerer du jevnlig i ulike typer utstyr for virksomheten din?

Bruker du mye tid på å registere deg for leasing- og kjøpsavtaler for ditt forretningsutstyr?

Master Lease Agreement er det rette leiealternativet for deg

Du har større investeringsbehov, og trenger fleksibiliteten som en slik avtale gir. Med Master Lease Agreement kan du lease kontorutstyr på en måte som passer dine behov. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Classic Lease er det rette leasingalternativet for deg

Du ser etter faste avdrag som gir deg sikkerhet rundt dine investeringsplaner, samtidig som du vil være fleksibel. GRENKEs Classic Lease er alt du kan ønske deg og trenger. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Prøv det nå!
Ja
Nei

Hvordan kan du forme fremtiden?

Vi leverer slik at du kan levere

I dag er effektiv varelagerlogistikk og med det evnen til å levere de påkrevde mengdene i tide med minimum kapitaloppbinding essensielt. Dette krever en betydelig grad av automatisering og nødvendig likviditet. GRENKE vil hjelpe deg med leasing.

Skap kundeerfaringer

Hva kjennetegner detaljhandel? Fremfor alt et svimlende antall kundebehov og nær ubegrensede krav til en positiv kundeopplevelse ved salgspunktet. Dersom du velger Master Lease Agreement, vil vi hjelpe deg med å realisere dine ideer og f.eks. til enhver tid holde utstyret ditt oppdatert.

Vi gjør det enkelt for deg å gjøre det du gjør

Digitalisering forvandler detaljhandelen radikalt, og gjør mange ting enklere – f.eks. betaling. Dersom du også vil gi dine kunder enklere betalingsalternativer, kan du lease toppmoderne kasseløsninger med Classic Lease. Så enkelt er det.

whitepaper

Dine behov er unike. Det samme er vår finansielle rådgivning.

Har du en spesiell forespørsel? La oss snakke om det. Vi møter deg gjerne personlig.

Populære produkter for detaljhandelen

Fortsatt usikker på hvordan vi kan hjelpe deg? Lær om våre løsninger.