La oss oppnå suksess sammen. La oss vokse sammen.

Dine kvalifikasjoner teller, men din holdning er det som virkelig gjør forskjellen.

Vår suksess er basert på det faktum at vi tenker som våre kunder – som entrepenører. Det er derfor vi alltid er på jakt etter medarbeidere som ikke bare ser etter en jobb, men som vil handle som en entrepenør hver dag uansett rolle. Har du denne entrepenørånden i ditt DNA? I tilfelle vil vi gjerne gi deg alle muligheter til å bli med oss og vokse sammen.

GRENKE forventer mye – men det kan du også gjøre.

Vi forventer mye av våre ansatte. Vi forventer at de jobber dedikert med nye løsninger og innovative produkter for å forbløffe kundene med eksepsjonell service samt håndterer sensitive finansielle anliggender med største diskresjon og profesjonalitet. Til gjengjeld tilbyr vi svært attraktiv godtgjørelse, et internasjonalt arbeidsmiljø og en sikker fremtid – en jobb der du kan vokse både personlig og profesjonelt. Det gir deg også friheten og ferdighetene du trenger for å kunne fatte uavhengige beslutninger uavhengig, klart definerte krav og mål samt muligheten til å ta ansvar. Tross alt er det det vi mener det å tenke og handle som en entrepenør innebærer.

 

Vi ser etter medarbeidere som kan bli med i vårt GRENKE-team på alle nivåer, fra lærlinger til erfarne ledere.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Felles for mange av våre ansatte er entrepenørånd

Entrepenørånd er en del av vår selskapskultur – og det er derfor vi ser etter medarbeidere som tenker som oss. Mennesker som ikke bare liker å gjøre jobben sin, men som vil involvere seg aktivt i vår virksomhet. Slik at vi kan vokse sammen, personlig og profesjonelt.

Hvor viktig du er for oss

En sikker jobb i et moderne miljø, en ytelsesbasert godtgjørelse og en rettferdig jobbkultur er normalen for vårt selskap. Imidlertid gjør vi mye mer enn som så for å sikre at du tas godt hånd om.

Profittdeling

Dersom du hjelper vårt selskap fremover, gir vi deg med glede en andel i vår suksess.

Firmabil

For noen stillinger står en firmabil til disposisjon.

Et internasjonalt selskap

Jobb ved våre kontorer over hele verden.

Opplæringsmuligheter

Ved GRENKE Academy får du intern og ekstern opplæring.

Harmoni

Balanser jobb og familie. Vi hjelper deg.

1 / 5

Hvilket område appellerer til deg?

Som internasjonal leasingspesialist kan vi tilby deg interessante jobbutsikter og utfordringer på våre nøkkelekspertområder.

Har vi vekket din interesse?

Ser du etter et miljø der du kan utvikle deg? Da har du kommet til rett sted. Ta en titt på våre ledige stillinger og se hvilken som passer deg best.

Mer om oss

GRENKE Group

Våre løsninger hjelper kunder over hele verden til å utvikle sin virksomhet akkurat slik de ønsker. Vi gir dem økonomisk spillerom når de trenger det, og vi gjør det mulig for dem å ta markeder og kunder med storm med nye ideer. Klikk på koblingen for å se mer informasjon.