GRENKE for helsevesenet

Det handler ikke bare om ditt fokus på dine pasienter – også finansene til din praksis, klinikk eller pleiefasilitet må være sunne. GRENKE har den rette oppskriften for finansiering og likviditet.

De fleste organisasjonene i helsesektoren er underlagt spesifikke begrensninger. Er også ditt økonomiske spillerom ekstremt begrenset av standardpriser, faste utgifter og reguleringer? Står du overfor betydelig press om å drive lønnsomt?

GRENKE gjør det mulig for deg å fokusere fullt og helt på ditt kjerneområde – medisin og pleie. Som erfaren partner for helsesektoren vet vi hvordan vi skal stabilisere kontantstrømmen. Enten du vil kjøpe opp en praksis eller lease medisinsk utstyr. Sammen vil vi finne en tilpasset løsning på din spesifikke utfordring.

Et partnerskap for likeverdige

Demografiske endringer og gjennombrudd innen behandling og kurer betyr at helse vil bli en stadig viktigere sektor i fremtiden. Samtidig øker presset om innovasjon og effektivitet. Det samme gjelder etterspørselen etter profesjonell finansiell rådgivning for leger, sykehus og pleieinstitusjoner. Det er nettopp derfor vi er her for deg. La oss snakke.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Hva slags type leasing passer deg?

Prøv det nå! Spørsmål Resultat

Ta tre steg mot en egnet leasingløsning

Det finnes ulike typer leasing basert på dine investeringsbehov. Ta vår test og finn ut hvilken løsning som er den rette for deg.

Foretar du investeringer flere ganger i året?

Investerer du jevnlig i ulike typer utstyr for virksomheten din?

Bruker du mye tid på å registere deg for leasing- og kjøpsavtaler for ditt forretningsutstyr?

Master Lease Agreement er det rette leiealternativet for deg

Du har større investeringsbehov, og trenger fleksibiliteten som en slik avtale gir. Med Master Lease Agreement kan du lease kontorutstyr på en måte som passer dine behov. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Classic Lease er det rette leasingalternativet for deg

Du ser etter faste avdrag som gir deg sikkerhet rundt dine investeringsplaner, samtidig som du vil være fleksibel. GRENKEs Classic Lease er alt du kan ønske deg og trenger. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Prøv det nå!
Ja
Nei

Skreddersydd velvære

Clinic 4.0

Mer praktisk, mer effektivt, mer sammenhengende – GRENKE kan hjelpe deg med å modernisere ditt sykehus. Hold deg i teten når det gjelder teknologi i en bransje med korte innovasjonssykluser – hvorfor ikke bare lease ditt nye IT-utstyr og toppmoderne medisinsk utstyr?

Forsikre deg om at du alltid har det beste utstyret

Toppmoderne diagnostikk- og behandlingsutstyr gir din fasilitet en betydelig fordel, slik at du kan foreta effektive helsekontroller og gi dine pasienter komfortable opplevelser. Master Lease Agreement sikrer at din praksis alltid har nyeste utstyr.

Få dine pasienter til å føle seg som hjemme

Driver du en tannlegepraksis og vil modernisere fasilitetene? Et behagelig miljø er nøkkelen til å få pasientene til å føle seg komfortable. Leasing sikrer at dine fasiliteter har det nyeste utstyret og gjør det enklere for deg å planlegge kostnadene.

whitepaper

Dine behov er unike. Det samme er vår finansielle rådgivning.

Har du en spesiell forespørsel? La oss snakke om det. Vi møter deg gjerne personlig.

Populære produkter for helsesektoren

Fortsatt usikker på hvordan vi kan hjelpe deg? Lær om våre løsninger.