Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Salgsstøtte

For enkelte kunder er ikke kontantkjøp et alternativ. For å være sikker på at disse kundene ikke forlater deg tomhendt, kan du ganske enkelt tilby dem alternative finansieringsmetoder.

Bedre ytelse, større inntekt

Gi dine kunder mer fleksibilitet. Det vil lønne seg i form av større inntekter og mer stabile kunder.

Slik kan vi hjelpe deg

Vi har en vidtrekkende portefølje av finansieringsprodukter for leasing. Dine kunder kan velge hvordan de vil betale når de bruker dine tjenesteytinger. Dette betyr at du kan bidra til å gi dem finansiell frihet – og skape muligheter for mer salg.
Men det er ikke alt. Ikke bare vil vi gi deg støtte i form av våre produkter. Vi vil også være på plass for å gi råd og hjelp når du trenger det.

Fordelene med en hjelpende hånd

Du kan fortsette dersom du har den rette støtten i ryggen. Så enkelt er det. Men hva annet kan du oppnå med støtte?

Personlig

Ta gjerne kontakt med din kontaktperson dersom du har spørsmål.

Rettferdig

Maksimal transparens – fra første kontakt til underskrevet kontrakt.

Hurtig

Korte prosessstider og rask betaling innen 24 timer.

Pålitelig

Tiår med erfaring innen finansiering.

Personlig

Ta gjerne kontakt med din kontaktperson dersom du har spørsmål.

Rettferdig

Maksimal transparens – fra første kontakt til underskrevet kontrakt.

Hurtig

Korte prosessstider og rask betaling innen 24 timer.

Pålitelig

Tiår med erfaring innen finansiering.

Mer enn bare finansiering

Vår støtte går ut over våre produkter.
Trenger du en hjelpende hånd innen salg? Vi er her for å hjelpe. Har dine kunder spesielle forespørsler? Vi hjelper deg.

Dersom du er usikker på hvilke finansieringsalternativer du har, er vi her for å hjelpe. Ikke bare det – en kontaktperson hos GRENKE vil med glede bistå deg i samtaler med kunder.

På den måten kan du gi dine kunder omfattende støtte.

Du har produktet, vi har finansieringen

Tror du ikke ditt produkt kan finansieres? Vi overbeviser deg om det motsatte. Se gjennom vår liste med tilgjengelig finansieringsutstyr – du vil garantert finne ditt produkt her.

Hotellutstyr

Rengjøringsutstyr, hotellprogramvare, rommøbler. Når du driver et hotell, er det mye å tenke på. Men det gjelder ikke finansieringen. GRENKE tar seg av det.

Telefonsystemer

God kommunikasjon er ofte av avgjørende betydning i den daglige virksomheten. Vi er klar over det – og vil hjelpe deg med å finansiere den.

Kontormøbler

Når du vil ekspandere, kan det bli en kostbar affære å kjøpe inn nytt kontorutstyr. Du kan finansiere dine innkjøp med GRENKE for alt fra en enkelt kontorstol til hele resepsjonen.

Medisinsk utstyr

Du har menneskers helse som førsteprioritet. Du må kunne stole på utstyret du bruker. Du kan også stole på oss til å finansiere ditt medisinske utstyr.

Programvare

Du har allerede maskinvaren. Alt du mangler, er applikasjonene. Tro det eller ei – du kan til og med finansiere programvare via GRENKE. 

Kopimaskiner og skrivere

Kopimaskiner og skrivere er i konstant bruk på kontorer. Derfor må de være slitesterke. Men utstyr med høy kvalitet er ofte svært dyrt. Med GRENKE er høye kostnader intet problem. Du kan enkelt finansiere kopimaskiner og skrivere.

Treningsapparater

Du hjelper dine kunder med å holde seg friske. Da trenger du de rette treningsapparatene. Enten du bare trenger en ellipsemaskin eller nytt utstyr til hele gymmet, er GRENKE din perfekte finansieringspartner.

LED-teknologi

Du har som jobb å bringe lys inn i verden. Ikke bare er LED-teknologi er uforlignelig måte å fremheve områder i et rom på – den gir også et enormt potensial for kreativitet og innovasjon. Men den er ikke akkurat billig. Vi er her for deg. Med GRENKE er høye kostnader intet problem.

Kasseløsninger

Salg er det du lever for – og det som holder deg flytende. Den rette kasseløsningen kan hjelpe deg med det. Dette inkluderer datamaskiner med kassaapparat, kontrollpaneler, skannere, kvitteringsskrivere og pengeskuffer. Men hvordan finansierer du løsningen? Med oss.

Multimedieutstyr

Multimedieutstyr er nødvendig på alle slags områder. Dette inkluderer prosjektorer, monitorer og projeksjonsskjermer samt monitorstativer, hodetelefonstativer med mer. Alt dette kan du finansiere via GRENKE.

Audiovisuelt utstyr

Du tenker i lyd og bilder. Sett ideene dine ut i livet – alt du trenger, er det rette utstyret. GRENKE tilbyr en enkel måte å finansiere kameraer, mikrofoner og belysning på.

Konstruksjonsutstyr

Enten du trenger en minigraver, en gravemaskin, en dumper eller en sementblander – vi støtter deg med utstyr.

Verkstedutstyr, maskineri og verktøy

På verkstedet er du omringet av innretninger og maskineri som letter arbeidet. På samme måte som GRENKE – med den rette finansieringen.

Frankeringsmaskiner

Ditt selskap sender ut utallige brev hver dag. Det å sette frimerke på alle brevene er en møysommelig oppgave. Derfor trenger du en frankeringsmaskin. Men hvordan finansierer du den? Enkelt: med oss.

Kaffemaskiner

En kopp kaffe via knappetrykk er en flott måte å starte dagen på. Det bidrar også til å komme over den tunge perioden etter lunch. Del følelsen med dine ansatte med finansiering for kaffemaskiner fra oss.

El-sykler

Vil du unngå lange timer i rush-trafikken og samtidig gjøre noe for miljøet og helsen? Kan ditt selskap tilby de nyeste el-syklene? Med GRENKE kan du finansiere helse og glede for personalet.

IT-maskinvare

I disse dager er mobile enheter uunnværlige i det vanlige arbeidsliv. Mange ser på mobile enheter som det mest essensielle arbeidsverktøyet sitt. Men enhetene, serverne og minnene er ikke billige. Vi er klar over det – og vil hjelpe deg med å finansiere dem.

Kompressorer

Kompressorer brukes overalt, fra anleggstomter til verksteder og for rengjøringsformål. Uansett hva du trenger kompressorer til, vil vi lette kostnadstrykket. Med GRENKE kan du finansiere utstyret enkelt.

Rengjøringsteknologi

Hold det rent til enhver tid – et godt motto! Men hvordan greier du det? Med gulvbørster, støvsugere og trykkvaskere. Vi hjelper til med å rydde opp i kostnadene. Med GRENKE kan du finansiere alt.

Sikkerhetsutstyr og alarmsystemer

Arbeidsplassene i ditt selskap er fulle av verdifullt utstyr. Derfor må utstyret beskyttes. Sikkerhetsutstyr, alarmsystemer og overvåkingskameraer tar seg av det – og GRENKE håndterer finansieringen.

Gaffeltrucker

Jobben din er å flytte på tunge ting. Da trenger du gaffeltruck. Gaffeltrucken vil måtte tåle mye – du vil flytte mye vekt hver dag. Vi kan hjelpe deg med de tunge løftene innen finansiering.

1 / 21

Bli en av våre partnere

Vil du kunne tilby dine kunder flere finansieringsmuligheter? Ta kontakt.

Finn en filial

Vi er aldri langt unna.

Velg lokasjon

Du vil se de relevante kontaktopplysningene.

Be om å bli partner

Kontakt oss.

Finn en filial

Vi er aldri langt unna.

Velg lokasjon

Du vil se de relevante kontaktopplysningene.

Be om å bli partner

Kontakt oss.