Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Likviditet

Vil du prøve noe nytt? Grip sjansen! En finansiell partner vil gi deg den nødvendige støtten. Men hvor får du det? Hos oss.

Vi holder deg betalingsdyktig

La oss være ærlige: Penger er det som holder ethvert selskap gående. Så snart penger kommer inn, må du bruke dem igjen. Det er ikke uvanlig at det til tider blir knapt. Med GRENKE må ikke alt være et slit.

For det ventede og det uventede

Alle selskaper – fra nyoppstartede selskaper til globale aktører – har driftskostnader, f.eks. fakturaer og lønninger. I tillegg kommer utilsiktede og ikke-planlagte utgifter eller investeringer. Vi hjelper deg slik at du ikke må røre sparepengene dine.

 

Med våre likviditetsløsninger vil du forbli nettopp likvid. Hvert selskaps behov er ulike. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for deg. Dette betyr at uansett hvor stor din bransje eller ditt selskap er, har du friheten du trenger når du trenger den

Fordeler du får fra GRENKE

Likviditet er en fordel i seg selv. Men likviditet via GRENKE kan gjøre enda mer.

Enkelt

Når det gjelder likviditet, kan du få alt du trenger under ett tak.

Tilpasset

Vi er her for deg – med skreddersydde løsninger som passer dine behov.

Enkelt å planlegge

Du kan realisere dine prosjekter uten forsinkelser.

Likvid

Spar egenkapital og gi deg selv økonomisk frihet

Enkelt

Når det gjelder likviditet, kan du få alt du trenger under ett tak.

Tilpasset

Vi er her for deg – med skreddersydde løsninger som passer dine behov.

Enkelt å planlegge

Du kan realisere dine prosjekter uten forsinkelser.

Likvid

Spar egenkapital og gi deg selv økonomisk frihet

Slik kan det fungere

Gode ideer kan bare bli bedre

UTFORDRINGEN
En hotellkjede har noen svært lovende ideer til ekspansjon. Man vil holde mulighetene åpne til det er tid for å komme i gang. Men man vil ikke bruke av egenkapitalen.

LØSNINGEN
Kjeden finansierer utstyret via leasing. På den måten bevares egenkapitalen.

For å sørge for at ting går rundt

UTFORDRINGEN
Før en papirprodusent kan starte produksjon, må han bruke mye penger på samlekjøp. Samtidig må han fortsatt betale lønninger og dekke alle andre driftskostnader.
 
LØSNINGEN
Ved å lease med GRENKE kan papirprodusenten fortsatt ha råd til leveranser og det nyeste utstyret for å opprettholde driftseffektiviteten, samtidig som han får en kontantstrøm som sikrer de ansattes lønninger takket være de faste og forutsigbare avdragene.

Godt utstyrt

UTFORDRINGEN
En medisinsk praksis har store lønningsutgifter. Derfor har den ikke finansene til kritisk viktig medisinsk utstyr.

 

LØSNINGEN
Takket være GRENKEs Master Lease Agreement kan praksisen betale håndterbare månedlige avdrag på alt nytt utstyr samtidig som man har spesielle planlagte betingelser for alle elementer.

Våre produkter

Ser du etter en løsning som kan oppfylle dine finansbehov? Vi har flere. Våre produkter vil garantert ha noe som passer for deg.

Likviditet for unge foretak

Det bør ikke være hindringer for å kunne sette dine ideer ut i livet – særlig ikke finansielle hindringer. Dersom ditt unge foretak er presset til sine finansielle grenser, ta kontakt med oss. Vi vil samarbeide med deg om å finne en løsning som passer dine behov.

GRENKE: Vi finner løsninger for deg

Det å finne løsninger er din jobb. Det å tilby løsninger til deg er vår jobb. Dette har vi gjort i flere tiår – ja, det er vår lidenskap.

Din likviditetspartner

GRENKE har samarbeidet med selskaper over lengre tid. Vi gir deg løsninger som hjelper deg fremover. Fordi vi vet hva du trenger. Hvordan vet vi det? Fordi vi er entrepenører selv.

Likviditet vil ta deg et stykke på vei. Du må kunne ta i bruk både løpende og kortsiktig finansiering med tanke på de mange ulike prosjektene. Med oss er ikke det noe problem.

whitepaper

Et partnerskap med GRENKE

Er du en forhandler? Ønsker du å kunne tilby dine kunder flere betalingsalternativer? Da skal du bli partner og nyte fordelene ved en rekke tilbud og spesielle betingelser.

En løsning for alt

Likviditet er viktig, men det er ikke alt. Naturligvis har vi gjort klar løsninger og venter på resten.