GRENKE for selvstendig næringsdrivende

Med våre enkle og tilpassede finansieringsløsninger får du maksimalt ut av dine sterke sider. Du kan alltid bruke det nyeste innen utstyr og skaffe deg manøvreringsrom.

Nøyaktig den støtten du trenger

For selvstendig næringsdrivende er hver investering både en mulighet og en utfordring. Vi vil gi deg motet til å tro på dine ideer og realisere dem. Det er derfor våre løsninger gir deg sikkerheten du trenger.

Du kommer med ideene, vi tar hånd om finansieringen.

Du startet ikke din egen virksomhet for å bruke hele dagen på å jage etter utestående fakturaer eller bekymre deg over om du har nok på kontoen til å ta deg av opplæringen du har planlagt. Vi i GRENKE er meget klar over dette, og det er derfor vi tilbyr tilpassede løsninger for å sikre din likviditet. De spenner fra leasing for kontorer til praksiser til verkstedutstyr. 

GRENKE – Fire ganger bedre for din bedrift

Personlig

Skreddersydd

Enkelt

Fleksibelt

Personlig

Skreddersydd

Enkelt

Fleksibelt

Løsninger som er like unike som deg

Tilbyr du dine kunder tilpassede løsninger fremfor standardtjenester? Du kan forvente nøyaktig det samme av GRENKE! Det gjelder uansett om du vil sikre likviditeten eller ser etter skreddersydde finansieringsløsninger for din maskinpark.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Erfaring bygger tillit

GRENKE gir deg friheten du trenger til å utfolde deg som entrepenør. Alt er skreddersydd, med fordelaktige vilkår.

Din partner for små og mellomstore foretak

Vi brenner for entreprenører som ønsker å gjøre en forskjell. GRENKE legger tilrette, spesielt for spesielt for små og mellomstore bedrifter.


Det spiller ingen rolle om du jobber I industri, handel eller tjenestesektoren. Vi er her for å støtte deg med vår erfaring

Utvalgte produktløsninger

Med disse tjenestene kan vi bringe virksomheten din fremover