Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Partnerfordeler

Diskuterer du produkter med dine klienter? Hva om du kunne snakke om muligheter, potensial og ideer? Hvordan? Enkelt: Bare bli en GRENKE-partner.

Har du noen gang vurdert å tilby dine kunder mer enn bare et utvalg produkter? Mange forhandlere tilbyr også en rekke finansieringsmuligheter. Fordelen med dette er at kundene kan finansiere oppkjøp på en måte som passer deres behov. Og hva får du igjen for det? Finansieringsmuligheter som f.eks. leasing kan enkelt integreres i dine eksisterende prosesser. Slik kan du ha nøyaktig det rette kjøpsalternativet klart for hver kunde på tilnærmet null tid. Raske, enkle og digitale signaturer. Med eSignature, vår elektroniske signatur, kan dine kunder signere alle kontrakter elektronisk.

Vi gir deg gjerne personlig rådgivning for å hjelpe deg med å implementere alt dette raskt. Første trinn er å justere betingelsene slik at de passer deg. Din kontaktperson er på plass for å besvare alle spørsmål – også lokalt. Tross alt vil vi at du skal lykkes.

Du har utfordringene – vi har løsningene

Uansett bransje har vi den perfekte løsning for deg.

Salgsstøtte

Mange kunder prøver å finne alternativer til konvensjonelle kjøp. Med vår løsning kan du tilby leasing.

info

Dine behov er unike. Det samme er vår finansielle rådgivning.

Har du en spesiell forespørsel? La oss snakke om det. Vi møter deg gjerne personlig.

Mindre tidsbruk på administrasjon, mer tid med kundene

Det tar tid å utarbeide pristilbud og kontrakter – tid man heller ville brukt på kundene. Vi har den perfekte løsningen for dette.

GRENKES partnerportal

Vår partnerportal kutter ned på alt byråkrati som er forbundet med finansieringsprosesser. Kalkuler pristilbud og send inn forespørsler elektronisk. Du får svar i løpet av minutter. Deretter kan du umiddelbart legge siste hånd på verket når det gjelder dine kunders kontrakter. Du kan også når som helst vise statusen til dine kontrakter, slik at du får mer tid til å fokusere på det som virkelig er viktig.

eSignature

Utarbeid kontrakten om morgenen, og få den signert og returnert til lunch. For godt til å være sant? Ikke med eSignature.

Signaturer som sparer tid og penger

Med eSignature sparer du tid både for deg og dine kunder. Kontrakter kan signeres enkelt elektronisk – det er ikke behov for å arrangere et møte bare for å signere ett dokument. Finn ut mer om eSignature og relaterte funksjoner.

Suksess krever sterke partnerskap

Vi har allerede høstet rikelig med erfaring i vår arbeidslinje. Derfor vet vi hva som teller – nemlig å inngå tette og langvarige partnerskap.

Hånd i hånd med deg

Når vi samarbeider med partnere, har vi ett mål i sikte: suksessrike relasjoner som vil tåle tidens tann. Nært samarbeid er essensielt for å oppnå dette.

Vi er alltid her for deg, klare til å tilby den nødvendige ekspertisen personlig. Tross alt kan vi oppnå mer dersom vi jobber sammen.

Bli kjent med vår ekstra tjenesteyting

Det er helt opp til deg om du gjør bruk av den selv eller tilbyr den til dine kunder. Finn ut mer om vår ekstra tjenesteyting.