GRENKE for tilbydere av tjenesteytinger

Du møter utfordringene til dine kunder på eksemplarisk vis. Men er du like god til å takle dine egne utfordringer, særlig når ditt finansielle spillerom er begrenset og du må handle raskt? Ingen problemer – vi har løsninger som passer deg perfekt.

Du er kanskje ansvarlig for et digitalt byrå som må finansiere nye bærbare pc-er. Kanskje du driver et reisebyrå og vurderer å lease møbler. Eller du har nettopp åpnet et treningsstudio som du må fylle med utstyr. Uansett hvilke tjenesteytinger du leverer, har de alle én ting til felles: et absolutt fokus på kunden. Så hvorfor skulle ikke det samme gjelde for dine finansieringsløsninger?

Løsninger som er laget for deg. Løsninger som er raskt tilgjengelige – og som fungerer. Løsninger som frontes vennlig av din personlige rådgiver. Finn ut hvorfor vi er den rette partneren for deg.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Så kundefokusert som du er

Hvorfor velge oss? Svaret er enkelt: Vi tilbyr selv tjenesteytinger, og har gjort det siden 1978. Vi vet hvor viktig det er å fatte raske beslutninger, å holde tritt med kundenes behov, å vokse sammen med kundene og noen ganger å overgå deg selv. Det er en herlig følelse, ikke sant? Snakk med oss og få fordelene av vår ekspertise når det gjelder å oppfylle behovene til leverandører av tjenesteytinger.

Hva slags type leasing passer deg?

Prøv det nå! Spørsmål Resultat

Ta tre steg mot en egnet leasingløsning

Det finnes ulike typer leasing basert på dine investeringsbehov. Ta vår test og finn ut hvilken løsning som er den rette for deg.

Foretar du investeringer flere ganger i året?

Investerer du jevnlig i ulike typer utstyr for virksomheten din?

Bruker du mye tid på å registere deg for leasing- og kjøpsavtaler for ditt forretningsutstyr?

Master Lease Agreement er det rette leiealternativet for deg

Du har større investeringsbehov, og trenger fleksibiliteten som en slik avtale gir. Med Master Lease Agreement kan du lease kontorutstyr på en måte som passer dine behov. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Classic Lease er det rette leasingalternativet for deg

Du ser etter faste avdrag som gir deg sikkerhet rundt dine investeringsplaner, samtidig som du vil være fleksibel. GRENKEs Classic Lease er alt du kan ønske deg og trenger. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Prøv det nå!
Ja
Nei

Hva har du planlagt?

Perfekt utstyrt

Servere, bærbare datamaskiner eller moderne programvare – du må ikke alltid kjøpe dem. Bare lease dem. På den måten kan du respondere mer fleksibelt på kundebehove når du er midt i din dynamiske vekst. Ikke bare det, men utstyret ditt er alltid toppmoderne.

Tenk større, voks deg større

Dersom du har store planer, ikke la finansielle bekymringer holde deg tilbake. Få friheten du trenger til å kunne foreta viktige investeringer. Velg en GRENKE Master Lease Agreement, og leas ditt drømmeutstyr til fordelaktige vilkår.

Svar på ny utvikling

Det er kanskje ikke mulig å spå fremtiden, men det er mulig å respondere på det den måtte kaste mot deg. Forsikre deg om at du alltid er i teten når det gjelder teknologi – enten det er snakk om nytt arbeid eller nye kundekrav. Leas toppmoderne IT-programvare, audiovisuell teknologi og mye mer med lassic Lease.

Populære produkter for tilbydere av tjenesteytinger

Fortsatt usikker på hvordan vi kan hjelpe deg? Lær om våre løsninger.