Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

GRENKE for produksjon

Globalisering, digitalisering, industry 4.0 – ditt selskaps suksess avhenger av at man fatter strategiske beslutninger og handler raskt. Du kan få all frihet du ønsker med skreddersydde finansieringsløsninger fra GRENKE. 

Ny teknologi skaper nye markeder. Drastiske systemavbrudd krever nye løsninger. F.eks. løsninger for mobilitet, energigenerering, produktdesign og informasjonsdeling. Hvilke utfordringer står ditt selskap overfor? 

Enten du er ute etter å gjøre produksjonen mer fleksibel, knytte opp ditt bransjenettverk eller forbedre kundeopplevelsen – innovasjon er alltid forbundet med finansielle risikoer. GRENKE vokser sammen med deg. Våre løsninger kan være akkurat så globale og fleksible du vil at de skal være. Og vi kan samarbeide så tett med deg som du vil.

Spesialister på allsidighet

Enten det er maskinteknikk eller kjemi – våre finansrådgivere er kjent med de ulike kravene og utfordringene i din bransje. Vi vil samarbeide med deg om å finne den rette løsningen på dine finansieringsbehov. F.eks. når det gjelder leasing av utstyr.

Hva slags type leasing passer deg?

Prøv det nå! Spørsmål Resultat

Ta tre steg mot en egnet leasingløsning

Det finnes ulike typer leasing basert på dine investeringsbehov. Ta vår test og finn ut hvilken løsning som er den rette for deg.

Foretar du investeringer flere ganger i året?

Investerer du jevnlig i ulike typer utstyr for virksomheten din?

Bruker du mye tid på å registere deg for leasing- og kjøpsavtaler for ditt forretningsutstyr?

Master Lease Agreement er det rette leiealternativet for deg

Du har større investeringsbehov, og trenger fleksibiliteten som en slik avtale gir. Med Master Lease Agreement kan du lease kontorutstyr på en måte som passer dine behov. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Classic Lease er det rette leasingalternativet for deg

Du ser etter faste avdrag som gir deg sikkerhet rundt dine investeringsplaner, samtidig som du vil være fleksibel. GRENKEs Classic Lease er alt du kan ønske deg og trenger. Vi gir deg gjerne råd – bare ta kontakt.

Prøv det nå!
Ja
Nei

Hva er dine planer?

Slik at ting ikke stopper opp

Det er absolutt nødvendig å planlegge likviditet dersom du vil investere i selskapet. Det du ikke trenger, er økonomiske flaskehalser etter et kjøp. Løsningen? Classic Lease.

For å hjelpe deg med å holde deg i teten

Effektiv produksjon er det som hjelper deg til å sikre din markedsposisjon. Alt maskineriet og utstyret du trenger, forbedres og oppgraderes med stadig kortere mellomrom. Du trenger finansiell fleksibilitet slik at du kan holde tritt. Og det er nettopp det du får med vår Master Lease Agreement, som hjelper deg med å finansiere innovasjoner når som helst og fortsette vellykkede produksjonsoperasjoner.

Få orden på finansene dine

Har du jevnlige utgifter til materialer, energi og utvikling, eller betaler du ofte på forskudd? De fleste selskapene har ikke budsjett til toppmoderne utstyr. Gi deg selv friheten du trenger ved å lease istedenfor å kjøpe utstyr.

whitepaper

Dine behov er unike. Det samme er vår finansielle rådgivning.

Har du en spesiell forespørsel? La oss snakke om det. Vi møter deg gjerne personlig.

Populære produkter for produksjon

Fortsatt usikker på hvordan vi kan hjelpe deg? Lær om våre løsninger.