GRENKE for selskaper

Leasing for ressursbevaring. Og finansrådgivere som vet nøyaktig hva du trenger som entrepenør. Typisk GRENKE, med andre ord.

På et tøft konkurransemarked har du knapt tid til å trekke pusten. Nye teknologier og arbeidsmiljøer krever konstant investering. Hvordan beholder du sunne finanser i alt dette?

Svaret: med GRENKE som din erfarne partner. I form av leasing gir vi deg friheten du trenger til å la dine ideer blomstre.

GRENKE gjør det enkelt for deg.

Som entrepenør gjør du ikke noe halvveis – og absolutt ikke når det gjelder finans GRENKE er en pålitelig finanskilde for entrepenører – raskt, enkelt og med uslåelige fordeler.

Imponerende

Enkelt

Transparent

Personlig

Imponerende

Enkelt

Transparent

Personlig

Våre tjenesteytinger hjelper deg fremover

Fra 3D-skrivere og bærbare datamaskiner for feltsalg til kafeteriautstyr: Med GRENKEs finansieringsløsninger kan du forbedre din produktivitet, konkurranseposisjon og arbeidsatmosfære.

Erfaring bygger tillit

GRENKE gir deg friheten du trenger til å utfolde deg som entrepenør. Alt er skreddersydd, med gunstige vilkår.

Din suksess er vår motivasjon

Siden 1978 har vi vært lidenskapelig opptatt av å hjelpe selskaper som vil få ting gjort. GRENKE er en allsidig tilrettelegger for små og mellomstore foretak.

Det spiller ingen rolle om du er i industrisektoren, detaljhandelsektoren eller sektoren for tjenesteytinger. Vi er her for å støtte deg med vår erfaring.

Utvalgte produktløsninger

Vi kan bringe din virksomhet fremover med disse flotte tjenesteytingene:

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00