Utstyrs­finansiering

Det som betyr noe, er et selskaps størrelse, ikke sant? Ikke slik vi ser det. Det spiller ingen rolle om du driver lokal virksomhet eller er en global aktør – hos GRENKE vil du få finansieringen du trenger for ditt utstyr.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00

Det du trenger, nøyaktig slik du trenger det

Du trenger nytt utstyr, og vi har den rette finansieringen.

For alle virksomheter

Når det gjelder leasing, vi har den rette finansieringen for deg og dine behov, samt utstyret du vil ha. Du kan til og med velge hvorvidt du vil eie utstyr eller bare bruke det en stund.

Din oppnevnte kontaktperson hos GRENKE vil utarbeide et spesielt pristilbud for deg. Vi gjør ikke forskjell på selskaper av ulike størrelser. Vi har noe for enhver.

Fordelene for deg

Lurer du på hva GRENKE-finansiering kan tilby deg? Da har du kommet til rett sted.

Hurtig

Du må ikke vente lenge på ditt nye utstyr.

Tilpasset

Vi vil skreddersy våre tilbud til dine behov.

Enkelt å planlegge

Med oss kan du finansiere et bredt utvalg utstyr.

Personlig

Vi vil samarbeide med deg om å finne den rette typen finansiering.

Hurtig

Du må ikke vente lenge på ditt nye utstyr.

Tilpasset

Vi vil skreddersy våre tilbud til dine behov.

Enkelt å planlegge

Med oss kan du finansiere et bredt utvalg utstyr.

Personlig

Vi vil samarbeide med deg om å finne den rette typen finansiering.

Hva kan du finansiere?

Et bredt utvalg alternativer er tilgjengelig for finansiering av utstyr. Ta en titt på vår liste – du vil garantert finne ditt drømmeutstyr. Ser du ikke produktet ditt? Ta kontakt med oss.

Hotellutstyr

Rengjøringsutstyr, hotellprogramvare, rommøbler. Når du driver et hotell, er det mye å tenke på. Men det gjelder ikke finansieringen. GRENKE tar seg av det.

Telefonsystemer

God kommunikasjon er ofte av avgjørende betydning i den daglige virksomheten. Vi er klar over det – og vil hjelpe deg med å finansiere den.

Kontormøbler

Når du vil ekspandere, kan det bli en kostbar affære å kjøpe inn nytt kontorutstyr. Du kan finansiere dine innkjøp med GRENKE for alt fra en enkelt kontorstol til hele resepsjonen.

Medisinsk utstyr

Du har menneskers helse som førsteprioritet. Du må kunne stole på utstyret du bruker. Du kan også stole på oss til å finansiere ditt medisinske utstyr.

Programvare

Du har allerede maskinvaren. Alt du mangler, er applikasjonene. Tro det eller ei – du kan til og med finansiere programvare via GRENKE. 

Kopimaskiner og skrivere

Kopimaskiner og skrivere er i konstant bruk på kontorer. Derfor må de være slitesterke. Men utstyr med høy kvalitet er ofte svært dyrt. Med GRENKE er høye kostnader intet problem. Du kan enkelt finansiere kopimaskiner og skrivere.

Treningsapparater

Du hjelper dine kunder med å holde seg friske. Da trenger du de rette treningsapparatene. Enten du bare trenger en ellipsemaskin eller nytt utstyr til hele gymmet, er GRENKE din perfekte finansieringspartner.

LED-teknologi

Du har som jobb å bringe lys inn i verden. Ikke bare er LED-teknologi er uforlignelig måte å fremheve områder i et rom på – den gir også et enormt potensial for kreativitet og innovasjon. Men den er ikke akkurat billig. Vi er her for deg. Med GRENKE er høye kostnader intet problem.

Kasseløsninger

Salg er det du lever for – og det som holder deg flytende. Den rette kasseløsningen kan hjelpe deg med det. Dette inkluderer datamaskiner med kassaapparat, kontrollpaneler, skannere, kvitteringsskrivere og pengeskuffer. Men hvordan finansierer du løsningen? Med oss.

Multimedieutstyr

Multimedieutstyr er nødvendig på alle slags områder. Dette inkluderer prosjektorer, monitorer og projeksjonsskjermer samt monitorstativer, hodetelefonstativer med mer. Alt dette kan du finansiere via GRENKE.

Audiovisuelt utstyr

Du tenker i lyd og bilder. Sett ideene dine ut i livet – alt du trenger, er det rette utstyret. GRENKE tilbyr en enkel måte å finansiere kameraer, mikrofoner og belysning på.

Konstruksjonsutstyr

Enten du trenger en minigraver, en gravemaskin, en dumper eller en sementblander – vi støtter deg med utstyr.

Verkstedutstyr, maskineri og verktøy

På verkstedet er du omringet av innretninger og maskineri som letter arbeidet. På samme måte som GRENKE – med den rette finansieringen.

Frankeringsmaskiner

Ditt selskap sender ut utallige brev hver dag. Det å sette frimerke på alle brevene er en møysommelig oppgave. Derfor trenger du en frankeringsmaskin. Men hvordan finansierer du den? Enkelt: med oss.

Kaffemaskiner

En kopp kaffe via knappetrykk er en flott måte å starte dagen på. Det bidrar også til å komme over den tunge perioden etter lunch. Del følelsen med dine ansatte med finansiering for kaffemaskiner fra oss.

El-sykler

Vil du unngå lange timer i rush-trafikken og samtidig gjøre noe for miljøet og helsen? Kan ditt selskap tilby de nyeste el-syklene? Med GRENKE kan du finansiere helse og glede for personalet.

IT-maskinvare

I disse dager er mobile enheter uunnværlige i det vanlige arbeidsliv. Mange ser på mobile enheter som det mest essensielle arbeidsverktøyet sitt. Men enhetene, serverne og minnene er ikke billige. Vi er klar over det – og vil hjelpe deg med å finansiere dem.

Kompressorer

Kompressorer brukes overalt, fra anleggstomter til verksteder og for rengjøringsformål. Uansett hva du trenger kompressorer til, vil vi lette kostnadstrykket. Med GRENKE kan du finansiere utstyret enkelt.

Rengjøringsteknologi

Hold det rent til enhver tid – et godt motto! Men hvordan greier du det? Med gulvbørster, støvsugere og trykkvaskere. Vi hjelper til med å rydde opp i kostnadene. Med GRENKE kan du finansiere alt.

Sikkerhetsutstyr og alarmsystemer

Arbeidsplassene i ditt selskap er fulle av verdifullt utstyr. Derfor må utstyret beskyttes. Sikkerhetsutstyr, alarmsystemer og overvåkingskameraer tar seg av det – og GRENKE håndterer finansieringen.

Gaffeltrucker

Jobben din er å flytte på tunge ting. Da trenger du gaffeltruck. Gaffeltrucken vil måtte tåle mye – du vil flytte mye vekt hver dag. Vi kan hjelpe deg med de tunge løftene innen finansiering.

1 / 21

Et eksempel på hvordan finansiering kan se ut

Betal mindre, få mer

UTFORDRINGEN
Et sykehus må skifte ut alle sine pasientsenger. Planen er å gjøre dette avdeling for avdeling, ikke skifte ut alle sengene på én gang.

 

LØSNINGEN
Med Master Lease Agreement får sykehuset stabile gunstige betingelser trass i at innkjøpene skjer på ulike tidspunkter.

Trinn for trinn

UTFORDRINGEN
Malemaskinen ved et fagverksted har tatt kvelden. Verkstedet må skaffe en ny maskin som tåler påkjenningene ved daglig bruk.

 

LØSNINGEN
Verkstedet betaler et fast månedsavdrag. Ved utløpet av leasingperioden kan verkstedet enten fortsette å bruke utstyret eller skifte det ut med en nyere modell. Dette vil redusere risikoen for et nytt sammenbrudd.

Vi gjør det mulig for små selskaper å utrette store ting

UTFORDRINGEN
En liten detaljforhandler av organisk mat vil bytte til et elektronisk punktsalgsystem. Dessverre er slike systemer svært dyre.


LØSNINGEN
Med Classic Lease betaler leieren en fast månedsavgift. Det betyr at han lett får råd til den nye kasseløsningen.

Våre finansieringsprodukter for utstyr

Bransje, størrelse, behov – alt dette gjør hvert selskap unikt. Og det er derfor vi gir deg mer enn bare én vei til finansiering.

Et vell av erfaring innen finansiering

Vi begynte å lease kontorutstyr i 1978. Vi var pionerer på vårt felt.

Leasing er der vi virkelig skinner.

Leasing var det vi startet med, og vi har aldri sluttet å tilby det. Tvert imot – vår portefølje har vokst.

Vi ønsker å gi enhver virksomhet muligheten til å finansiere sitt utstyr. Det er en tjenesteyting som mange kunder er fornøyd med.

info

Bli en av våre partnere

Som forhandler vil du gjerne kunne oppfylle dine kunders behov. Det kan du gjøre med vår hjelp. Som GRENKE-partner vil du få diverse betalingsalternativer og spesielle betingelser.

GRENKE kan tilbyr enda mer

Følgende løsninger kan også være av interesse for deg.