GRENKE for unge foretak

Bygg din forretningsidé på sunn finansiering. GRENKE er en erfaren partner for unge foretak når det gjelder økonomisk rådgivning og støtte.

Du har store planer, men dine finansielle muligheter er fortsatt begrenset – så? Vi i GRENKE mener det ikke er noen grunn til at enhver begynnelse skal være vanskelig. Med våre finansieringsløsninger kan du komme i gang fleksibelt, raskt, rimelig og med et minimum av byråkrati.

Enten det handler om etablere nytt kontor, ny praksis eller nytt verksted, kan du se frem til skreddersydde løsninger som vil sette deg på sporet til suksess. 

Du har ideene – vi har den finansielle ekspertisen

Gjør det du gjør best, og la en erfaren partner ta seg av det finansielle.

Hva venter du på?

Tar du sikte på å komme i gang som franchise-taker? Tror du at du ikke kan feile dersom du har en kundekrets? Vil du realisere drømmen din i ditt eget domene? I tilfelle trenger du – i tillegg til en god forretningsidé og en sunn forretningsplan – fremfor alt en kapabel partner.
 

info

Dine behov er unike, og det gjelder også vår rådgivning.

Du er unik. Da er det er en selvfølgelighet at det bør også din finansieringsløsning være. Det er derfor prosessen alltid starter med en grundig konsultasjon.

Løsninger for unge foretak

«Hvordan kan jeg bygge opp min virksomhet raskt selv om jeg ikke har kunder eller inntekt foreløpig?» Slik, f.eks.:

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00