Leasing med GRENKE

Vil du bruke siste teknologi umiddelbart uten å binde opp kapital unødvendig? Løsningen er enkel: leasing. Hurtig, praktisk og perfekt for dine unike behov.

Vårt leasingområde

Enten du er en entrepenør som er ute etter å lease utstyr og opprettholde likviditeten eller en forhandler som verdsetter praktiske prosesser og pengestrømmer, kan du enkelt ekspandere dine finanshorisonter med GRENKE. En netto kjøpspris på bare 5000 NOK er nok til å komme i gang.

Riktig leasing for deg

Det er forbløffende hva du kan lease: IT-servere, kasseløsninger for detaljhandel, møbler til ditt nye kontor eller din nye filial. Alt dette og mer til kan du finansiere med oss.

Av alle tilgjengelige alternativer, hvorfor bør du lease hos GRENKE? Det spiller ingen rolle om din virksomhet er en medisinsk praksis eller et lite eller mellomstort foretak – vi er her for deg personlig. Vi gir råd på like fot samt tilbyr attraktive betingelser selv ved små volumer – og raske, profesjonelle prosesser.

Ikke rart at vi nå er ledende innen småskala IT-leie i Europa. Med oss får du skreddersydd leasing.

Du har spørsmålene; vi har svarene

Alt om leasing hos GRENKE

Vil du vite alle detaljer? Gå til Ofte stilte spørsmål for å finne ut hvor transparent og enkelt det er å lease hos GRENKE.

Våre produkter

Ser du etter konvensjonell leasing eller noe som er helt unikt for deg? Les mer om hvilke muligheter som er tilgjengelige hos GRENKE.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+47 67 51 99 00

08.00–17.00